Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Szolgáltatásaink / Tantárgyi korrepetálás

Szolgáltatásaink

Tantárgyi korrepetálás

Tantárgyi korrepetálás Érd városában

Tantárgyak TOVÁBB >>>


Az elmúlt évek szakmai tapasztalata és a megannyi sikeres érdemjegy javítás, illetve a 100%-ban sikeres pótvizsga felkészítési gyakorlatunk bebizonyította, hogy a tantárgyi korrepetálás egy igen fontos és keresett szakterület Érden is.

Legyen szó matematika, fizika, kémia, magyar nyelv és irodalom, történelem, vagy bármely más tantárgy általános vagy közép iskolai oktatásáról, szakképzett pedagógusaink bizalommal várják Önöket is.

Lehet tehetséggondozás a megoldandó feladat, hogy az Ön gyermeke még sikeresebben tudjon szerepelni az iskolában, vagy éppen az OKTV-n, lehet a feladat az év közbeni iskolai akadályok zökkenőmentes vétele, vagy a nyarat sokszor oly szomorúvá és kétes izgalommal telivé varázsló augusztusi pótvizsga, a CREDO Oktatási és Fejlesztő központ szakemberei biztos sikert kínálnak.

Általános iskolásoknál minden tantárgyra kiterjedő korrepetálást lehet igénybe venni, szeptembertől júniusig terjedő tanéves időszakra, vagy szükség esetén csak egy-egy alkalomra, esetlegesen dolgozatokra való felkészítéshez.

A korrepetálások lehetnek felzárkóztató jellegűek, vagy tehetséggondozók.

A tehetséggondozáson belül foglalkozunk pl. tanulmányi versenyekre, vagy középiskolára való felkészítéssel.Középiskolásoknál matematika magyar irodalom és nyelvtan valamint történelem tantárgyakból korrepetálunk és készítünk fel felvételire.

Egész nyáron végzünk szaktanárokkal pótvizsgára való felkészítést.Eddigi fennállásunk alatt valamennyi általunk felkészített gyermek sikeresen vette az akadályokat nyár végi osztályozó vizsgákon.

Hamarosan folytatjuk...

 


Korrepetálás keresés tantárgyanként

 

MATEMATIKA
ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése