Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Táborok / Külföldi táborok

Táborok

Külföldi táborok

Megalakulásunk óta folyamatosan szerettünk volna 14-18 éves gyermekeknek segítséget nyújtani külföldi táborok kapcsán abban, hogy az általa tanult idegen nyelvet anyanyelvi környezetben is gyakorolni tudja.

A nyelvi táborok különösen fontossá váltak az utóbbi években

 egyrészt azért. mert az állásinterjúk során elvárás lett - míg korábban csupán előnyt jelentett - az idegen nyelven való kommunikálás.

Másrészt pedig országunk Európai Uniós csatlakozásával megnyíltak a külföldi munkavállalási lehetőségek gyermekeink előtt.

Ez a tervünk azonban mindezidáig csak egy másik közvetítő partner közreműködésével valósulhatott volna meg. Idén nyárra azonban óriási lehetőségünk nyílt. Egy baráti körünkbe tartozó, 20 évig az USA-ban élő, általunk nagyon jól ismert és így a teljesség igényével megbízható házaspár decemberben munkájuk miatt hazaköltözött Magyarországra.


Ők, látva az itteni munkánkat és annak fontosságát, felajánlották segítségüket: több olyan az USA-ban élő magyar baráti családot ismernek, akik szívesen fogadnak magyar gyermekeket országismeret, és nyelvtanulás céljából, és engedik el cserébe sajátjukat.

Miután a programba bekapcsolódó mind az amerikai magyar családokat, mind pedig a hazai családokat intézményünk személyesen ismeri, így teljes garanciát tudunk biztosítani a gyermekek biztonságát illetően, mindkét irányban.

Kiutazási feltételek:

 Mindkét szülő írásbeli hozzájárulása. 
      Elvált szülők esetén bírósági határozat a gyermek elhelyezéséről. Ebben az esetben is szükséges 
      mindkét szülő hozzájárulása.

 Orvosi igazolás arról, hogy a gyermek semmilyen kezelés alatt nem áll, semmilyen gyógyszerérzékenysége,
      allergiája nincs.

 Az iskolai intézmény (melynek a tanuló tagja) írásbeli javaslata az osztályfőnök és az igazgató aláírásával.

 Jó magatartás

 Személyes elbeszélgetésen való részvétel.

A kiutazással kapcsolatos további feltételek, illetve a vonatkozó dokumentációk és szerződések hamarosan elérhetőek lesznek honlapunkon.
ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése