Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Kisbankár képzés

Kisbankár képzés

Belföldi kisbankár képző tábor 2014.07.28-08.01

2014.07.28-08.01

Az emberiség saját történelmének egy forradalmian új korszakába lépett, amely a Világhálót, Facebook-generációt, azonnali kommunikációt, Net-gazdaságot, Net-társadalmat jelent. Ez egy olyan erő, amely mindannyiunk életét megváltoztatja. A Világ egy nagy Közösségé alakult át. Ez megváltoztatja kommunikációnkat, gondolkodásmódunkat, boldogulásunkat. Gyermekeinknek már önálló tevékenységet folytató, önállóan tanuló, belső motivációval rendelkező, önmagát menedzselő, kockázatot vállalni merő vállalkozói szemléletű felnőttekké kell válniuk. Heti táborunk erre a szemléletre épül. Gyermeknyelven megpróbáljuk megértetni az alapvető pénzügyi, tőzsdei, ingatlan, vagyis business ismereteket. Az anyagi függetlenség és passzív jövedelem fogalmát. Kialakítani bennük azt a belső igényt, hogy nem a szüleiknek, hanem nekik kell arról gondolkodniuk, hogy hogyan boldoguljanak az életben. A gyakorlatot a kicsik a Gazdálkodj okosan! a nagyok a Cashflow játékkal sajátíthatják el.
ÁR: 25.000,-

Az ár tartalmazza:
- könnyű reggeli, tízóraira gyümölcs, egészséges ebéd, finom uzsonna
- hétköznap 8 – 17 óráig tartó programok
- minden szabadidős program költségét

Szükség esetén plusz költségért az intézményben szállás igénybevételére van lehetőség.
ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése