Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Iskola előkészítő tábor

Iskola előkészítő tábor

Belföldi iskola előkészítő tábor 2014.08.04-08.08

2014.08.04-08.08

Évtizedes tapasztalatunk, hogy a legjobb óvodákból iskolákba kerülő gyermekeknek is nehézséget jelent a hirtelen átállás. Ez sok dologból adódik. Mi az egy hét alatt - a teljes készség- és képességprofil fejlesztése mellett - kiemelten foglalkozunk a gyermek koncentrációjának, megosztott figyelmének fejlesztésével, hiszen sokszor mondja a tanító néni: "ha kész vagy, vedd elő..." A gyermeknek tehát figyelnie kell a végzett munkájára, de arra is, hogy egy későbbi időpontban mit kell majd csinálnia. Játékaink jól mutatják ennek a területnek a deficitjét: Ha körbe ültetjük a legjobb matekosokat, hibátlanul számolnak, de ha közben egy labdát is kell adogatniuk, akkor már sok a tévesztés. Fontos feladata a hétnek a monotónia tűrés fejlesztése, hiszen sok esetben a tananyag nem találkozik a gyermek érdeklődésével. A gyereknek viszont ezen az órán is végig figyelnie kell. Nyilván ehhez szorosan kötődik a feladattudat, feladattartás fejlesztése. A héten kiemelten kezeljük az adaptálódás, tolerancia, másikra figyelés, elfogadás, türelem problematikáját is.
Ár: 25.000,-

Az ár tartalmazza:
- könnyű reggeli, tízóraira gyümölcs, egészséges ebéd, finom uzsonna
- hétköznap 8 – 17 óráig tartó programok
- minden szabadidős program költségét

Szükség esetén plusz költségért az intézményben szállás igénybevételére van lehetőség.
ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése